Un moment de mare sarbatoare a avut loc joi, 23 iunie, de la ora 10.00, când elevii Colegiului National de Arta „George Apostu” au oferit profesorilor si parintilor lor un adevarat spectacol, prilejuit de sfârsitul anului scolar.

Evenimentul a cuprins numere artistice ale elevilor de la toate specializarile colegiului, de la momente de balet, de muzica clasica, muzica usoara si muzica traditionala româneasca, precum si un momente de muzica instrumentala.

Dupa spectacol a avut loc o festivitate de premiere, acolo unde toti elevii colegiului care au obtinut rezultate bune si foarte bune atât la invatatura cât si la activitatile extracurriculare au primit diplome si carti, ca semn de recunoastere a meritelor lor.

PUBLICITATE

„Incheiem astazi un an scolar, unul care a fost destul de dificil, dar in care ne-am descurcat onorabil. Avem copii extraordinari de buni care s-au remarcat la concursuri nationale si internationale, unele dintre ele de prestigiu, ceea ce ne onoreaza.

Totodata, speram ca la examenele nationale, respectiv evaluare si bacalaureat, sa incheiem cu rezultate meritorii, pentru ca noi am avut mereu promovabilitate de 100% la Evaluarea Nationala iar la bacalaureat de peste 95%, ceea ce demonstreaza, dupa cum spunem noi, o unitate de elita a Bacaului”, a declarat prof. Dana Birzu, directoarea Colegiului National de Arta „George Apostu” Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ