Centrul de Cultura „George Apostu” Bacau organizeaza vineri, 27 iunie 2014, ora 17, un nou proiect cultural Spectacolul cartii, sub forma unui real spectacol, deschis tuturor celor ce au un cuvânt de spus in lumea cartilor si este însotit de dezbateri, atitudini critice, recitaluri poetice, concerte de camera. Editia din aceasta luna o aduce în fata publicului pe Petronela Rotar, cu lansarea volumului de poeme „O sa ma stii de undeva”.

„Scrie cu pasiune, stie sa riste, sa-si transforme experienta de viata în poeme. Este recognoscibila si nu plictiseste. Petronela Rotar are toate sansele unei traiectorii literare memorabile”, afirma Alexandru Peria.

Lansarea de carte este însotita de remarcabila contributie a profesorului si poetului Dan Petrusca.
Cu acest prilej va avea loc lansarea numarului 42 al revistei de cultura „Vitraliu”, editata de Centrul de Cultura „George Apostu”, având tematica „Cultura diasporei. Diaspora culturii”.

PUBLICITATE

Programul serii va fi completat de microrecitalul de pian al artistului Catalin A. Stanescu, care cuprinde lucrari de Anatoly Lyadov, Frederick Chopin, Hugo Reinhold, Joaquin Turina, Sergei Rachmaninoff si George Enescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ