Programul evenimentului „E-Motional, Bacau dance connection -2015”, organizat în perioada 28-30 mai, de Centrul de Cultura „George Apostu” se va încheia cu spectacolul francez „Prélude”, care va avea loc sâmbata, 30 mai, ora 18.30, pe scena Teatrului Municipal „Bacovia”, un spectacol pentru copii si parinti, productie SILENDA (Franta).

Prélude este un performance duo, cu Laura Simi si Leo Launey, sub forma unui portret, a unei clipe din viata, delicata si energica asemenea unui copil. Concept: Laura Simi/Silenda, Dans: Laura Simi, Léo Launey, Pian: Jeanne-Marie Golse, Compozitie muzicala: Jean-Noël Françoise, Muzica: Giuseppe Jelasi, Bach, Lumini: Damiano Foà, Costume: Laura Simi, Yolaine Guais, Producator: SILENDA (Franta). Laura Simi, nascuta în Pistoia, Italia, s-a format initial în balet clasic si apoi a studiat toate formele de dans la CSD Istituto Gould, Florenta.

Si-a continuat studiile în Statele Unite, cu Martha Graham, Alvin Nikolais si a lucrat în New York cu Richard Haisma (coregraf) si cu dansatorul M. Cunningham. În 1993 a fondat compania Silenda împreuna cu Damiano Foa. Léo Launey are unsprezece ani, s-a nascut si traieste în Caen.

PUBLICITATE

Practica dansul de la vârsta de sase ani (dans modern, clasic, hip-hop, contemporan). Intâlnirea cu pianista Jeanne-Marie Golse ne ofera un dialog bogat si sensibil, o compozitie între arta si improvizatie. O “lupta” fericita între dans si muzica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ