Trei generatii de mari actori si artisti ai scenei si filmului românesc, dar si ai Operei Române, s-au reunit in Cadrul Programului National „Arta Contra Drog”, realizând una dintre cele mai mari productii si distributii de teatru din 2015 – AMADEUS, de Peter Shafer.

20 mai – Casa de Cultura din Bacau

O ocazie unica pentru public, sa-i revada pe Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu si Victoria Cocias, alaturi de George Pistereanu, actorul principal din filmul “Eu când vreau sa fluier, fluier” sau “Lover boy”. Tomi Cristin, actor al Teatrului National I.L.Caragiale face parte si el din extraordinara distributie, alaturi de Dorin Andone, actor de referinta al aceluiasi teatru si Teodora Calagiu Garofil, actrita principala in filmele de succes The Penguins of Madagascar si Nu sunt faimos, dar sunt aromân.

PUBLICITATE

Invitata speciala a evenimentului este soprana Roxana Bageac, solista la Teatrul National de Opera si Balet. Regizorul artistic este Toma Enache, iar decorurile si costumele inedite vor asigura o combinatie impresionanta care va face din „Amadeus”, pe lânga un spectacol de exceptie, un joc fabulos de sunet si lumini, o premiera – eveniment, ce are ca scop informarea publicului spectator asupra simptomatologiei tânarului consumator de droguri, prin distribuirea la intrarea in salile de spectacol a materialelor specifice.

In intervalul orar 13.00 – 15.00, in foaierul salii de spectacol, se va prezenta si expozitia de fotografie: „Tentatia drogurilor si efectul lor”. Programul „Arta Contra Drog” se aplica de CIADO – Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului România, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Tineretului si Sportului.
Roxana Neagu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ