Teatrul Municipal ”Bacovia” organizeaza, duminica, 17 ianuarie, ora 18.00, evenimentul caritabil ”Toti pentru un Artist”, pentru a ajuta un coleg sa revina pe scena.

Actorii bacauani joaca, pe scena Teatrului Municipal, spectacolul ”Vârciorova.Carantina”, dupa Matei Millo si Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija. Reprezentatia face parte din evenimentul caritabil, iar accesul la spectacol se va realiza pe baza unei donatii minime de 10 lei.

Banii colectati în urma acestei actiuni vor fi donati pentru tratamentul actorului Volin Costin, director artistic al Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botosani, care a suferit un accident vascular cerebral în luna mai 2015.

PUBLICITATE

Evenimentul, organizat de Teatrul Municipal ”Bacovia”, vine în continuarea demersului initiat, pentru acelasi scop caritabil, de Teatrul ”Eugene Ionesco” Chisinau, care, vineri, 15 ianuarie, va juca, pentru ajutorarea actorului Volin Costin, spectacolul ”Chirita în provincie”, de Vasile Alecsandri, în regia lui Petru Vutcarau.

”Trainicia unei adevarate prietenii nu se probeaza doar atunci când curge «lapte si miere», ci mai ales atunci când una dintre parti se afla în dificultate! De luni de zile, Volin Costin, directorul artistic al Teatrului «Mihai Eminescu» Botosani, se afla într-o accentuata suferinta a trupului”, spune Traian Apetrei, directorul general al Teatrului ”Mihai Eminescu” Botosani.

Actorii teatrului bacauan spera ca energia necesara vindecarii sa-i vina actorului Volin Costin nu doar din Botosani sau din Chisinau, ci si din Bacau, si chiar din întreaga tara. Teatrul Municipal ”Bacovia” face un apel catre teatrele si artistii din România sa se alature în aceasta campanie care are ca scop ajutorarea unui artist, a unui coleg de breasla, de a reveni pe scena.

Actiunea caritabila, de solidaritate umana si de breasla, ”Toti pentru un Artist” face parte din programul cultural – filantropic ”Oameni pentru oameni”, al Teatrului Municipal ”Bacovia”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ