* pe 11 iunie, Baza 95 Aeriana “Erou Capitan Aviator Alexandru Serbanescu” organizeaza pe aerodromul Bacau Ziua Portilor Deschise * cu aceasta ocazie, bacauanii vor putea asista la un spectacol aerian sustinut cu maiestrie de piloti de renume

Evenimentul aeronautic incepe sâmbata, 11 iunie, la ora 10.00, pe aerodromul Bacau. Spectacolul promis va fi unul captivant, fiind sustinut de piloti cu experienta. Printre invitatii speciali la mitingul aerian se numara “Iacarii Acrobati”, “Aeroclubul României” si “Asociatia Traditia Militara”.

Publicul prezent va putea vizita expozitia statica de prezentare a tehnicii, echipamentelor si armamentului din dotarea institutiilor sistemului national de aparare si ordine publica din Garnizoana Bacau.

PUBLICITATE

“Pe timpul evenimentului, se vor prezenta exercitii cu caracter aplicativ-militar si zboruri demonstrative, executate cu aeronavele militare MIG-21 LanceR, IAR-99 SOIM, IAR-99 STANDARD, IAR-330 SOCAT, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES din dotarea Fortelor Aeriene Române.

In program sunt incluse demonstratii aviatice de mare dificultate cu aeronavele YAK-52, EXTRA 300, ZLIN Z-142, APOLLO FOX, CESSNA 210; CTSW, FESTIVAL, WILGA”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana.
Accesul publicului la eveniment este liber, iar intrarea se va face pe poarta SC Aerostar SA Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ