Știința Bacău a câștigat joi seara, în Serbia, prima manșă din cadrul optimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. La capătul unei evoluții superioare celor din competiția internă, ”studentele” s-au impus pe terenul echipei Spartak Subotica cu 3-1 (25-17, 23-25, 25-21, 25-22) și au acum prima șansă pentru calificarea în sferturile de finală.

”Jucătoarele au arătat o altă atitudine în acest meci. În orice caz, la Bacău vom avea un meci greu, va trebui să muncim și să jucăm pentru a obține victoria în fața unei echipe sârbe care nu e rea deloc”, a declarat antrenorul băcăuan Florin Grapă după partida de la Subotica.

În meciul de joi seara, Știința Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Tatiana Lupu (13 puncte), Cristina Cazacu (12), Denisa Rogojinaru (10), Claudia Gavrilescu (9), Sabina Moisa (5), Irina Radu (2), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Crina Bălțatu (12), Ioana Baciu (2) și Lorena Ciocian. Antrenor: Florin Grapă.

PUBLICITATE

Returul va avea loc joi, 17 decembrie, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Bacău. Până atunci, luni, 14 decembrie, de la ora 17, Știința Bacău va evolua pe teren propriu în campionat, cu Penicilina Iași.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.