Box/ Miercuri, de la ora 17.00, la Sala de Atletism, pugilistii “tricolori” vor incrucisa manusile cu cei din Hexagon

Bacaul gazduieste in aceasta perioada un stagiu de pregatire in comun al loturilor nationale de box ale României si Frantei.

Pe lânga antrenamente, este prevazut si un sparring, care se va desfasura miercuri, de la ora 17.00, la Sala de Atletism si care va preceda meciul celor doua reprezentative, programat vineri, la Ploiesti.

PUBLICITATE

“Francezii au venit cu zece boxeri, toti zece urmând sa intre in ring atât la sparring-ul de la Bacau, cât si la bilaterala de la Ploiesti. Pentru noi nu vor boxa Mihai Nistor si Bogdan Juratoni, cel de-al doilea nefiind de altfel prezent la acest stagiu.

Nistor are un program separat, care exclude meciurile amicale, tinta sa fiind partidele de calificare la Olimpiada ce se vor derula in luna mai”, a declarat coordonatorul loturilor nationale ale României, Relu Auras.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ