Un magazin sătesc dintr-o comună vasluiană a fost spart, singurul obiect furat fiind caietul de datorii. Potrivit vânzătoarei magazinului, nu s-a constatat lipsa altor produse din unitate.

“Când am venit dimineață la magazin, am văzut că ușa este spartă, iar dinăuntru lipsea caietul”, a declarat, joi, vânzătoarea.

Potrivit legii, proprietarii unităților de alimentație publică nu au voie să furnizeze produse pe datorie, însă în magazinele din mediul rural aceasta este o practică obișnuită.

PUBLICITATE

Furtul nu a fost reclamat la poliție.

“La Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la acest aspect”, a declarat, pentru AGERPRES, responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul instituției, Ștefan Sofronie.

AGERPRES

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ