Sorin Ailenei, manager public la Institutia Prefectului a fost instalat joi in functia de subprefect. Va indeplini functia cu delegatie, temporar.

In primavara acestui an, postul de subprefect a devenit vacant prin demisia fostului subprefect Toma Constantin, care a devenit intre timp primarul Darmanestiului. Noul subprefect a depus juramântul in fata sefilor de institutii.

„Vreau sa va asigur de deschiderea mea. Cariera mea administrativa a inceput in aceasta institutie unde am acumulat experienta având tangenta cu toate activitatile institutiei”, a declarat oficialul, dupa care le-a spus colegilor „Nu ati pierdut un coleg, ci ati câstigat un subprefect”.

PUBLICITATE

Prefectul Ioan Ghica a declarat ca „in acest moment, echipa administrativa a judetului este completa cu numirea subprefectului si am incheiat constituirile si avem si un Consiliu Judetean validat.”

Sorin Ailenei are 36 de ani, este casatorit si are un copil. S-a angajat in Institutia Prefectului in 2008.

El este este doctor în teologie al Universităţii din Iaşi, deţine un masterat în psihopedagogie şi altul în teologie, a urmat stagii de studii în Belgia şi Scoţia.

Este autorul cartii “Ocultismul, faţa întunecată a monedei”, publicată de Editura „Studion”, Bacău, 2014.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ