Vineri, 19 iunie, incepând cu ora 10.00, la Filipesti, este programata sa se desfasoare cea de-a doua editie a simpozionului „Solutii stiintifice inovative pentru agricultura”. Evenimentul va fi organizat de cunoscuta firma bacauana Romchimprotect si este destinat, in special, producatorilor agricoli si specialistilor din agricultura.

De altfel, alaturi de oaspeti straini din Belgia si Republica Moldova si de reprezentantii autoritatilor din agricultura, au confirmat participarea peste 700 de fermieri din Moldova si din celelalte regiuni ale tarii, printre care-l amintim si pe Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din România (LAPAR).

„Fermierii vor avea posibilitatea sa obtina informatii despre noile produse de fertilizare ce vor fi lansate pe piata din România in anul 2016 de compania noastra, dar si detalii despre accesarea fondurilor europene si posibilitatea de cofinantare.

In plus, in cadrul acestui eveniment, se viziteaza si loturile experimentale de la statiunea de cercetare Secuieni, judetul Neamt, unde, pe platforma de cercetare, se va prezentata eficienta biostimulatorului ASFAC BCO-4 pe culturile de porumb si floarea-soarelui”, a precizat Ioan Neculcea (foto), administratorul firmei Romchimprotect.

Totodata, vor mai fi prezentate cele mai recente noutati privind fertilizarea culturilor agricole si avantajele utilizarii biostimulatorului ASFAC BCO-4. Reamintim ca, abia anul trecut, a fost lansat oficial pe piata revolutionarul produs Asfac BCO-4, inventie româneasca de succes mondial, rezultat in urma colaborarii dintre firma Romchimprotect si renumitul cercetator in biotehnologie, profesorul universitar Cornelui Oniscu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Biostimulatori, produse de fertilizare…- toate sunt chimicale care fac foarte rau solului si sanatatii oamenilor.
    Eu cred ca e o “crima” sa folosesti chimicale in terenurile noastre.

    • vasilica, tata, citeste, man, ca de aia au cheltuit romanii bani ca tu sa mergi la scoala. pai, daca-s bio, atunci bio sa fie toata ziua. chmicale sunt cola si red boi de care se bea in cluburi

LĂSAȚI UN MESAJ