24 iulie 2024
Advertorial politicSoluția liberală: Echipă. Proiecte. Dezvoltare

Soluția liberală: Echipă. Proiecte. Dezvoltare

Se încheie astăzi o campanie electorală atipică, abordată diferit de principalii actori. Echipa PNL a ales dialogul și proiectele. Am fost prezenți zi de zi pe străzi, în târgurile din orașe și comune, la porțile gospodăriilor. Atât cât restricțiile de siguranță sanitară ne-au permis. Este drept, am fost ajutați de proiectele pe care candidații la Senat și la Camera Deputaților le au pentru județul Bacău, iar un ajutor la fel de consistent a venit din partea planului de guvernare pentru următorii patru ani, propus de PNL.Reprezentanții Guvernului Orban au anunțat că o parte importantă dintre investițiile incluse în Programul de guvernare PNL -Dezvoltăm România- vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), un mecanism european nou, gândit de Uniunea Europeană pentru depășirea crizei provocate de Covid-19. Moldova are prioritate pentru PNL la finanțarea proiectelor de investiții, necesare pentru a nu mai lăsa regiunea în urmă, în ceea ce privește nivelul de dezvoltare.

Tot în dreptul PNL mai apare o dată semnul plus: are susținerea președintelui României. Klaus Iohannis a avut o declarație fără echivoc, în urmă cu numai două zile, când a fost prezent la inaugurarea Centurii Bacăului. ”Lumea mă acuză – spunea președintele – că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu-i laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile. Iar pentru oamenii de aici se vor vedea repede efectele, pentru că acest guvern, în condiții de pandemie, în condițiile în care nu a avut o majoritate parlamentară, a reușit să finalizeze investiția la Centura Bacăului”.

În pană de idei și de proiecte, PSD Bacău a continuat atacurile murdare și fără substanță din campania pentru alegerile locale.

Noi credem că băcăuanii vor discerne și vor alege corect.
Pe 6 decembrie, vor susține echipa PNL.
Vor alege calea transparenței și a dezvoltării.
Ne găsiți la POZIȚIA 3 pe buletinele de vot!

”Sunt liberal de 25 de ani și îi cunosc personal pe cei mai mulți dintre membrii PNL Bacău. Ca valoare individuală, oamenii din PNL sunt mai buni decât adversarii principali. Mă refer și la cei cu funcții de conducere, dar și la candidații noștri pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Luați om cu om și vedeți că liberalii noștri au o carieră profesională în spate, clădită pe munca fiecăruia, pe talentul și calitățile lui. Iar rezultatul oricăror alegeri este dat de echipă, de proiectul susținut de echipă, de cât de mult te implici pentru ca oamenii să afle ce planuri ai. Eu cred că am reușit să îi convingem pe băcăuani că vrem să facem bine fiecărei comunități, județului și țării. Și de aceea, duminică, în zi de mare sărbătoare religioasă, băcăuanii vor pune ștampila pe PNL, pe poziția 3 pe buletinul de vot. Un Parlament majoritar PNL și un guvern liberal stabil, acesta este cadoul pe care Moș Nicolae îl va aduce românilor și României”
Viorel Miron
Președintele PNL Bacău
Primarul orașului Comănești

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri