Alesii judetului se vor intâlni azi, 26 august, in sala mare a Palatului Administrativ, incepând cu ora 10.00, pentru a analiza si vota proiectele initiate luna aceasta. Ordinea de zi are 15 puncte, mai exact, 14 proiecte si o informare privind Casa „Vasile Alecsandri”.

Intre hotarâri se numara o rectificare a bugetului propriu, trei proiecte care vizeaza schimbari in organigrama unor institutii din subordinea Consiliului Judetean, doua care aproba noi licente de traseu, o hotarâre care prevede cresteri salariale in domeniul bugetar si un plan de administrare al Parc HIT Hemeius. La diverse se va discuta despre repartizarea banilor alocati de Guvern pentru reabilitarea drumurilor comunale si judetene.

Primele proiecte votate astazi vor fi cele care vizeaza doua importante personalitati bacauane. Astfel, academicianului Solomon Marcus, matematician cu reputatie internationala, ii va fi conferit titlul de „Cetatean de Onoare al judetului Bacau”.

PUBLICITATE

Maestrului coregraf Petre Vlase, directorul Ansamblului Folcloric „Busuiocul”, ii va fi acordat „Premiul de Excelenta” pentru extraordinara contributie la dezvoltarea mediului cultural bacauan, pentru promovarea imaginii judetului in tara si dincolo de granitele tarii si pentru efortul permanent de a pastra si promova tezaurul folcloric al românilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ