Elevii si profesorii de la Colegiul Tehnic de Comunicatii “N.V.Karpen” au organizat în cadrul Proiectului Educational “9 Mai – O zi cu tripla semnificatie” activitati cultural artistice, care au dezvoltat temele Ziua Independentei României, Ziua Victoriei în Europa si Ziua Europei, ce au fost coordonate si îndrumate de profesorii Adina Elena Cosescu (limba si literatura româna), Ana Maria Dolgos (istorie), Corina Savuc (istorie).

Partener a fost Asociatia de Traditii Militare Românesti “Regimentul Artileriei 1877”, reprezentata de locotenent colonel în rezerva Stelian Petru Cojocaru, în calitate de presedinte.

La activitate au participat elevi ai claselor de stiinte umane – IX-A, IX-B, X-A si XI-A, dar si echipa manageriala si profesori ai acestui colegiu.

La inceput, elevii au aflat despre semnificatia zilei de 9 Mai, iar apoi au prezentat Power Point-uri despre tripla sarbatoare. La acesta manifestare au fost prezentate si uniforme ce se purtau în acea perioada.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ