La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Sascut.
Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 51 ani, din comuna Sascut, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. Păncești a acroșat un autoturism condus de un bărbat de 67 ani, din comuna Sascut. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 51 ani și o 0,00 în cazul celuilalt participant la coliziune.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 56 ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Letea, din Bacău.
În urma verificărilor polițiștilor, respectiv testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii au identificat un bărbat de 29 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Ene, din Bacău.
În urma verificărilor polițiștilor s-a constatat că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce anulat din anul 2015, iar testarea efectuată cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapte pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce anulat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ