Un echipaj de politie rutiera din cadrul Poliție Municipiului Bacău, la data de 19.02.2016, au depistat in flagrant pe str. Calea Barladului, un bărbat de 43 ani, din Sat/Com. Gioseni, care conducea autoturismul, in timp ce se afla sub influenta alcoolului.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,46 mg/l, alcool pur in aerul expirat, totodată i s-au recoltat mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal și se efectueaza cercetari sub aspectul săvârsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, faptă prev si ped de art. 336 alin. 1 C.P.

La data de 19.02.2016, lucratorii Postului de politie Podu Turcului, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu pe D.J.241, pe str. T.Vladimirescu din com. Podu Turcului, jud. Bacau au depistat in trafic un conducător auto, de 54 ani, din aceiasi localitate, în timp ce conducea un autoturism, avand o alcoolemie in aerul expirat de 1,09 mg/l.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, jud. Vrancea, în vederea recoltarii de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolece, faptă prevazută si pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiune Tg. Ocna, la data de 20.02.2016, orele 00.10, desfăşurând activităţi pe linie de poliţie rutieră, au depistat în flagrant un conducător auto:de 28 ani, domiciliat în localitatea Tg.Ocna, în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Oneşti, pentru prelevarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, faptă prev.şi ped. de art 336, alin. 1 din C.penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri corespunzătoare
S-a reţinut permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ