La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au depistat în flagrant o tânără de 17 ani, din comuna Mănăstirea Cașin, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza comunei Mănăstirea Cașin.
În urma verificărilor polițiștilor a rezultat, de asemenea, că tânăra de 17 ani nu deținea permis de conducere, fapte pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 46 ani, din județul Neamț, în timp ce conducea pe raza comunei Strugari un tractor neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere pe drumurile publice a a unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, la data de 13 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au depistat o femeie de 51 ani, din comuna Pîncești, în timp ce conducea în interiorul localității Pâncești un moped, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

PUBLICITATE

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii au depistat pe DJ 115 A, un tânăr de 23 ani, din municipiul Onești, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Cașin.
Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul de 23 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ