Ieri, la ora 10:25, un echipaj de politie, timp ce efectua serviciul de patrulare si control a traficului rutier pe DN 11 pe raza localității Orasa, com. Livezi,jud Bacau, a identificat un bărbat de 36 ani, din mun. Bacau care conducea un autoturism avand dreptul de a conduce suspendat.
A fost întocmit dosar penal conform art. 335 al. 2 din Codul Penal .

În după amiaza zilei de 18.05.2015, ora 16.20, o patrula auto din cadul Poliției Dărmănești, în timp ce executa serviciul de patrulare, a depistat in flagrant un bărbat de 38 ani din com. Beica de Jos, jud. Mureş in timp ce conducea pe str. Energiei din localitate o autoutilitara furgon, având dreptul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prev. si ped. de art. 335 alin. 1 din C. pen., urmând ca la finalizare să fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Moinesti cu propuneri procedurale.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ