La data de 12 septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Huruieşti, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, un bărbat de 47 de ani, din comuna Glăvăneşti a fost depistat de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Având în vedere aceste aspecte, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din Moineşti au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Brusturoasa, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, din comuna Poduri, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Vă informăm că persoanele care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, depistate în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge riscă pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă.Pe timpul cercetării penale permisul de conducere este reţinut, fără drept de circulaţie.PUBLICITATE