La data 22.02.2016, ora 15:00, lucrătorii Postului de Poliţie Zemeş au depistat în flagrant pe un bărbat de 43 de ani, din com. Zemeş, care conducea un autoturism, pe str. Principală din com. Zemeş, fără a deţine permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art. 335 Cod penal. La definitivarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Bacau, la data de 22.02.2016, orele 20.42, a depistat in trafic un bărbat de 38 ani, domiciliat in Bacau, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Romanului avand o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bacau unde i s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care se afla sub influenta alcoolului, fapta prev si ped. de art. 336 al 1. Cod Penal.

La data de 22.02.2016, orele 23:05, lucrătorii Postului de Poliţie Podu Turcului, aflându-se în serviciul de patrulare, au depistat pe DJ 241-str. Tudor Vladimirescu din com. Podu Turcului, jud. Bacău, un tânăr de 36 ani, din aceeași localitate, care aconducea un autoturism înmatriculat în Anglia, sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Mun. Adjud, jud. Vrancea unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, prev. de art. 336 alin. 1 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ