La data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 21,30, polițiștii oneșteni au depistat un localnic de 54 de ani, care conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Onești, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Stadionului din Bacău, un bărbat de 39 de ani, posessor al permisului de conducere emis de autoritățile britanice în 2015, care conducea un autoturism și emana halenă alcoolică.
Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

La data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii oneșteni au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Cașin, care conducea un autoturism pe D.J.115 Caşin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ