Adolescent beat, prins conducând o mașină

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism pe D.J.119 F Căiuţi – Pralea, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Balcani, care conducea un autoturism pe strada Ioniță Sandu Sturza din Bacău, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Tînărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest,care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ