Joi, 24 martie 2016, o echipă de lucru formată din cinci elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, sub îndrumarea domnului comisar de penitenciare Valeriu ȘTEFANESCU, a luat parte la lucrările Seminarul „Societatea prosperă atunci când demnitatea si drepturile omului sunt respectate”.

Acest eveniment a fost organizat de Sucursala Teritorială a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România cu prilejul Zilelor Asistenței Sociale 2016 și a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean Bacău.

Raportat la profesia de „agent de penitenciare” pentru care elevii noștri se pregătesc, participarea lor la acest seminar a avut scop didactic prin dezvoltarea de competențe în domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, în acord cu noua strategie de pregătire profesională adoptată de către instituția noastră, care promovează cu consecvență conceptul european actual de „supraveghetor-educator” în formarea tinerilor agenți de penitenciare.

PUBLICITATE

Această participare a reprezentat pentru tinerii elevi o oportunitate privind cunoașterea preocupărilor și a altor instituții care promovează respectarea demnității și a drepturilor omului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Veniti sa vedeti cum este calcata demnitatea umana in picioare la Racatau. Conditiile in care ne trimitem copii la liceile din Bacau, cu microbuzul de ora 6, sunt sub orice critica. Va asteptam in autogara Bacau pe la 7 dimineata sa vedeti cati copii incap intr-un microbuz de 16 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ