Toti membrii organizatiei judetene a PSD au fost invitati sa se prezinte la urne duminica pentru a-l vota pe viitorul presedinte al partidului.

Buletinele au ajuns in Bacau inca de vineri. Pâna acum erau desemnati delegati zonali care se deplasau in Capitala si votau asa cum hotara conducerea.

Acum, se va vota acasa, individual. Urnele au fost amenajate in sediile organizatiior locale sau in cabinetele parlamentarilor.

PUBLICITATE

La sediul municipalei PSD, din cladirea SIF, sunt asteptati circa 1.500 de social-democrati. In judet vor vota peste 8.000 de persoane.

Liviu Dragnea e singurul care candideaza la aceasta functie, dar PSD Bacau a declarat ca-l sustine inca inainte de a sti acest lucru.

Adevarata batalie se va da pentru functiile de vicepresedinte, decise la Congres, pe 18 octombrie.

Poate, de data aceasta, va avea si Bacaul un lider regional.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ