26 februarie 2024
ActualitateSlujbă de binecuvântare a lucrărilor efectuate la Ambulatoriul de specialitate Copii

Slujbă de binecuvântare a lucrărilor efectuate la Ambulatoriul de specialitate Copii

Vineri, 10.11.2023, preotul Vasile Șova a săvârșit slujba de sfințire a Ambulatoriului de specialitate Copii, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău, în urma finalizării lucrarilor de modernizare și igienizare.

La slujbă au fost prezenți doamna manager Irina Florea, directorul medical Țaga Aurelia, director de îngrijiri Liliana Ciupală, dl. consilier Gabriel Bitere, medicul coordonator Cojoc Livia, asistent coordonator Carmen Barbu, precum și întregul colectiv medical care își desfășoară activitatea acolo.

Ambulatoriului de specialitate Copii oferă servicii medicale pentru următoarele specialități: pediatrie, chirurgie pediatrică, dermatologie, alergologie, ORL, oftalmologie, genetică medicală, urgențe stomatologice, psihiatrie infantilă, psihologie, kinetoterapie, radiologie imagistică.Au fost modernizare și igienizate cabinetele medicale și toate spațiile integrate, băile au fost dotate cu mese de înfășat și elemente de mobilier. Atât spațiul, aparatura medicală, dar mai ales grija personalul medical, contribuie la desfășurarea în condiții optime a actului medical și la sănătatea copiilor.

Fondurile au fost asigurate din veniturile proprii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, de la ordonatorul principal de credite- CJ Bacău și din donații.

Programarile la consultații se pot face pe platforma on-line https://programari.spitaluljudeteanbacau.ro, sau prin call-center la numerele de telefon:
0234 700 300
0234 700 333.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri