Asa ce m-am saturat de Uniunea asta Europeana…Ca de mere acre. Serios. Ma enerveaza de numa’-numa’ când ii aud cum ne cer tot soiul de aberatii, si nu oricum, ci intr-un mod imperativ. Ca daca nu facem ca ei…ne iau boii de la bicicleta.

Nu stiu, dar parca ne-am tâmpit cu totii. N-avem nerv, n-avem demnitate, stam cu capul plecat, punând botul la toate. Uitati-va la unguri sau la greci. Nu s-au lasat, frate, milogi la UE. Unii au facut alianta cu rusii ca sa le dea gaz, altii si-au bagat picioarele in regulile UE si n-au facut nici in ruptul capului cum au vrut smecherii de la Bruxelles.

Iac-asa. Numai noi, slugoii, am zis „da” la toate. Vreti mâncare otravita, plina de E-uri? Luati d-aici. Vreti deseuri pe care noi nu ni le dorim? Luati cât incape. Vreti sa va taiati padurile? V-ajutam noi, caci corupti aveti destui, dar nu-s prea eficienti. Acum, dupa ce Frau Angela si compania ne-au bagat pe gât migranti, altcineva vine cu sfaturi din astea binevoitoare, cum ca ar fi bine sa primim nefericiti, dragii de ei, caci ne-ar aduce numai beneficii, de la unele de ordin cultural (?!) la altele de ordin…economico-social.

PUBLICITATE

Adicatelea, avem ce invata de la ei si mai sunt si buni de munca, si ieftini. Si destepti. Omul chiar pune semn de egalitate intre fugarii arabi cu emigrantul de Albert Einstein, care a facut istorie in tara ce l-a adoptat. Haidi, bre!!! Si mai ce? Adica, ne aduc si bani, si petrol, si nestemate si alea, alea. Sa ne-ntelegem de la inceput, nu am nimic personal cu arabii care fug din tarile lor. Stiu ca nu e confortabil sa stai cu bomba la cap toata ziua, fara stii ca e lânga tine.

Dar, eu mai stiu una si buna: ca dragoste cu de-a sila nu se poate. Si daca nu-ti place fasole, nu manânci. Dai cu mici si bere, c-asa vrea matul tau. In niciun caz, nu te forteaza ospatarul sa-mbuci ce gaseste prin bucatarie…Asa si cu arabii: daca nu crezi ca ar fi oportun sa-i primesti, atunci musai sa stea pe loc repaos. Nu dai buzna peste granite, ca la tine acasa. Ca de-aia sunt granite, ca sa delimiteze statele intre ele. Altfel, s-ar duce prin lume care si cum ar vrea. Si de-aia România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil, ca sa faca ce vrea el intre granite, nu sa se bage altul in oala lui.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

 1. Nu uita ca Romania este singurul stat membru UE care NU are o formatiune politica ce se opune doctrinar apartenentei tarii la aceasta uniune. Toti ceilalti au voci adunate in organizatii politice. Noi latram ca fraierii, atomizati si derutati. Culmea e ca daca exprimi atitudini anti UE, esti categorisit drept filorus.

 2. Bine domnu Radu!
  Zi-le tot asa ca tare bine le mai zici.
  Numai de-ar intelege si cine trebuie, sau vom fi nevoiti sa facem un referendum pe tema aceasta.

  • Singura cale de a iesi din starea de primitivism in care popoarele sufocate de globalizare se zbat este ELIBERAREA NATIONALA si RESUVERANIZAREA ( revenirea la starea de SUVERANITATE) care se obtine obligatoriu prin 3( trei) pasi OBLIG. si SIMULTAN : 1) NATIONALIZAREA EMITERII MIJLOACELOR DE PLATA ( BANII ) si a DISTRIBUTIEI lor( creditului ); 2) NATIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul tarii; 3) REDOBANDIREA PUTERII DE CATRE POPOR, care inevitabil se va impune intr-un viitor apropiat. Capitalismul este o forma de sclavagism executat prin intermediul unui sistem f bine pus la punct unde componenta militara, de forta, are interventii minime; Oculta planetara ( un grup infractional f bine organizat )… actioneaza planetar!!! Pare sf, dar din pacate nu e…

 3. Europa este devastata de invazia islamista: se ridica garduri de sarma ghimbata iar noi suntem momiti cu zaharelul de catre dl ambasador us ca sa preluam si sa intetegram imigranti, auzi ca parte a tarii noastre! Net-ul este invadat de filme, inregistrari, informatii verificate pe surse, privind atitudinea migrantilor: vandalizeaza, violeaza ( in grup, taharus ), devasteaza, destabilizeaza, infecteaza la propriu peste tot pe unde trec, vezi Grecia. In Suedia si in alte state, dupa lasarea serii, nu mai iese lumea pe-afara, etc etc etc. Nu-i vb de compasiunea fata de cei izgoniti, batrani,copiii, femei..este un fenomen periculos care trebuie prevenit, stopat.
  La teNbelizoarele astea nu se da mai nimic, in afara de fusta scurta si slapii primei Doamne aflata in vizita la SFANTUL MORMANT, dupa ce in prealabil, intr-o viata anterioara s-a intalnit tot cu sotul actual, presedintele nostru, care-i plecat din tara numai cand ARDE! In tara, DNA, SRI, CCR isi dispun si impart ” ascultarea”, poporu-i otravit pe la parastase, iar familia prezidentiala, la plaja, la instruire sionisto-ameriku !!!!!!!!

 4. Si-apoi problema n-ar fi lungimea fustei care, hai sa fim seriosi, nu-i exagerat de scurta. Prima Doamna este o femeie moderna, o prezenta agreabila. Amandoi formeaza un cuplu frumos, cu siguranta sunt iubiti si apreciati de catre elevi, mai mult intre ei este o poveste frumoasa de iubire, care, tot ceea ce-i posibil sa vina din ancestralitate, atata vreme cat timpul si spatiul sunt infinite, existand dintotdeauna ( expunerea presedintelui a fost inadecvat prezentata ). Adevarata si acuta problema acuma-i …ŢARA…copilul acesta, care se numeste ROMÂNIA !!!

 5. Am citit. Nici unul nu ati avut curajul sa o spuneti, pe aia dreapta, nici chiar autorul articolului, ca pentru toate aceste nenorociri numai americanii sunt vinovati. Ce dracu chiar va este asa de frica sa spuneti adevarul?

LĂSAȚI UN MESAJ