Sloganul „viitorul începe azi” a fost folosit de multe ori și poate că nu mai este luat în serios de multă lume, dar în unele domenii chiar sunt introduse tehnologii care prefațează principalele tendințe din anii următori.

Industria jocurilor de noroc este mereu la curent cu inovațiile din lumea digitală, iar operatorii care implementează primii noutățile au un avantaj important față de ceilalți, prin prisma faptului că trezesc curiozitatea jucătorilor, care sunt foarte interesați de progres. În această categorie se încadrează și acest avangardist cazinou: https://cazino-mrbit.com/

Acest cazinou online a fost lansat chiar în 2021 și este construit pe un concept futuristic, clientul având impresia că intră într-un cazinou al viitorului. În acest context, de pe platformă nu puteau lipsi și sloturile 3D, despre care specialiștii spun că reprezintă distracția viitorului.

Producătorii de top au început deja să lucreze serios la aceste păcănele cu grafică în trei dimensiuni, lansând deja câteva titluri încercate imediat de adepții distracțiilor „ieșite din tipar”: Resident, Marvel Slots, Robin Hood, Jumanji, Slot vs Elf, Magic Shoppe, Lost, Viking Age, Arrival, Mamma Mia!, Triple Crown ș.a.

Personajele se bucură atunci când câștigi

În afara unor efecte grafice cu adevărat deosebite, sloturile 3D au, în principiu, același principiu de funcționare și aceleași funcții precum cele clasice. De exemplu, jocul „Resident 3D”, inclus în oferta cazinoului amintit, are un simbol Wild (extinctorul) și șapte simboluri obișnuite: moneda de aur, plăcuțele de război, tunul, decorația, jurnalul, masca de gaz și revolverul. Moneda de aur este simbolul care plătește cel mai bine, cinci astfel de simboluri pe o linie de plată aducând un câștig de 5000 de monezi. Este disponibilă și funcția Gamble, prin care se poate multiplica orice câștig, dacă învingi Dealerul la jocul de cărți numit „Război”.

Partea specială, care face diferența între acest joc și unul 2D, este că în partea stângă a ecranului este un soldat sovietic care urmărește rolele și care se bucură pentru fiecare câștig pe care îl obții, ridicând mâinile în aer, într-o animație foarte reușită, făcută de cei de la Future Gaming Solutions.

Funcția „Gamble” se schimbă

În sloturile clasice, funcția Gamble presupune ghicirea culorii următoarei cărți ridicate cu fața în sus dintr-un pachet virtual. În 3 D, pentru că există mai multe posibilități din punct de vedere tehnic, sunt reprezentări variate. Am vorbit despre jocul de cărți „Război”. La un alt slot, Gipsy Rose, se dă cu banul, iar tu trebuie să ghicești dacă va fi cap sau pajură.

Sloturile 3D au mai multe rotiri gratuite, factori de multiplicare mai mari și mai multe simboluri „sticky”, care rămân pe ecran și formează combinații câștigătoare împreună cu simbolurile clasice care se succes. Astfel, distracția și câștigurile cresc.

Nu este nevoie de ochelari speciali

Important este că pentru a beneficia la maxim de beneficiile vizuale ale unui astfel de slot nu este nevoie de ochelari speciali, ca la cinema. Noua generație de păcănele este accesibilă tuturor, iar cazinourile online au început să o includă în ofertele care constau în rotiri gratuite, ocazionale sau permanente.

Primul provider care a dezvoltat sloturi 3D a fost Betsoft, urmat de „gigantul” NetEnt, care a lansat versiunea tridimensională a popularului „Gonzo’s Quest”. Locul soldatului din „Rezident 3D” este luat de exploratorul care urmărește desfășurarea jocului și se mai scarpină din când în când pe obraz, ciupit fiind de țânțarii din junglă.

În câțiva ani, cu siguranță că majoritatea sloturilor din cazinourile online vor avea grafică în trei dimensiuni, așa cum mesele de joc live au câștigat teren în fața celor electronice.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE