Dupa emiterea ordonantei presedintiale privind repornirea izvoarelor minerale, lucrurile au intrat pe un fagas normal la Slanic Moldova. Mai mult, primarul are vesti bune pentru locuitori si turisti, zona izvoarelor urmând sa beneficieze de lucrari de modernizare incepând din luna septembrie.

“Institutul National de Balneoclimatologie, cel care detine licenta de exploatare a apelor terapeutice si acrediteaza calitatea medicala a apelor, va muta izvoarele de pe terenul despre care Flora SRL afirma ca-i apartine pe platoul care este proprietatea Primariei Slanic Moldova si care arata mult mai bine.

In acest fel, izvoarele vor ramâne pe veci ale statului”, a declarat Andrei Serban, primarul orasului.

PUBLICITATE

Izvoarele vor fi multate câteva zeci de metri, prin urmare “e vorba despre lucrari marunte, care nu sunt greu de executat”, dar care vor avea efecte benefice in privinta calitatii serviciilor.

Apele izvoarelor din Slanic Moldova sunt folosite in tratarea a numeroase afectiuni, intre care cele hepatobiliare, gastrointestinale, ale aparatului respirator, ale bolilor de nutritie si de metabolism.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ