Serviciul Public Judetean pentru Promovarea Turismului si Coordonarea Activitatii de Salvamont din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Bacau a stabilit tarifele care vor fi practicate pe pârtia de schi “Nemira” din statiunea Slanic Moldova, in iarna care se apropie.

La calcularea sumelor au fost luate in calcul cheltuielile cu energia electrica, carburantul, salariile angajatilor, consumul de apa al tunurilor de zapada, valoarea cartelelor de acces la instalatia de telescaun, marcarea traseelor, dotarea pârtiei etc.

Pentru iarna 2015-2016, adultii iubitori de schi vor plati sapte lei pentru o urcare, sapte lei/coborâre, iar copiii, elevii si studentii, doar cinci lei/urcare sau coborâre. Schiorii adulti vor plati 35 de lei pentru sase urcari si 65 de lei pentru 12 urcari. Schiorii minori vor plati 25 de lei/sase urcari sau 45 de lei/12 urcari.

PUBLICITATE

Coborârea este gratuita. Tot pentru schiori exista posibilitatea de a cumpara un abonament de o zi, de doua zile sau pentru intregul sezon. La adulti, tarifele sunt de 90 lei/o zi, 150 de lei/doua zile si 2.000 de lei, intreg sezonul. Schiorii minori pot lua un abonament de 60 de lei/o zi, 100 de lei/doua zile sau 1.000 de lei/sezon.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. In procente, fata de sezonul trecut, scumpire de pana la 50%! 90 de lei pentru o zi, o sa ajunga la fel de scump ca la Sinaia, unde sunt de zece ori mai multe partii..

LĂSAȚI UN MESAJ