Timp de doua zile, sâmbata (18.07) si duminica (19.07), la Slanic Moldova se va desfasura cea de-a XXIII – a editie a Festivalului Judetean de Folclor, organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bacau, cu sprijinul Consiliului Judetean, Primariei si Consiliului Local Slanic Moldova.

Ca in fiecare an, pe Terasa Cazinoului, sâmbata, de la ora 11.00, se va deschide Târgul Mesterilor Populari, unde vor fi prezentate turistilor, celor care se afla in statiune in acea perioada, produse executate de cunoscuti mesteri din Geoseni, Ghimes Faget, Tarhaus, Oituz, Faraoani, Brusturoasa, Sarata, Sanduleni, Strugari si Bacau.

De la ora 15.00, se va desfasura prima parte a spectacolului formatiilor coregrafice si al grupurilor vocal-instrumentale de amatori, cu participarea unor cunoscute formatii din Ghimes, Tarhaus, Cucuieti – Solont, Oituz, Gaiceana, Faraoani, Saucesti, Pâncesti, Asau, Sarata, Moinesti, Bacau, Sascut-Sat, Brusturoasa etc., partea a doua si spectacolul vor avea loc duminica, de la aceeasi ora.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ