pârtia Nemira Slănic Moldova

Tarifele pentru accesul cu telescaunul pe pârtia Nemira din Slănic Moldova au fost calculate de Serviciul de Promovare a Turismului și Salvamont din cadrul Consiliului Județean și supuse dezbaterii publice.

La stabilirea tarifelor s-a ținut cont de costurile determinate de consumul de energie electrică, carburant, apa pentru tunurile de zăpadă, colectarea deșeurilor, dotări, salarii și reviziile tehnice periodice.

Tarifele pentru schiori: în iarna 2017-2018, schiorii adulți vor plăti 7 lei pentru o urcare (2 puncte), 35 de lei pentru 6 urcări (12 puncte), 65 de lei pentru 12 urcări (24 de puncte), 80 de lei pentru 36 de urcări (72 de puncte) și 150 de lei pentru 72 de urcări (144 puncte).Copiii, elevii și studenții schiori vor plăti 5 lei/o urcare, 20 de lei – 6 urcări, 35 de lei – 12 urcări, 50 de lei – 36 de urcări, 80 de lei – 72 de urcări.
Punctele sunt valabile 15 zile. Contravaloarea punctelor neutilizate nu va fi returnată.

Tarifele pentru turiști: adulții vor plăti 7 lei pentru o urcare, 7 lei pentru o coborâre (2 puncte), iar copiii, elevii și studenții, 5 lei.

În această iarnă, tarifele pentru copiii, elevii și studenții schiori sunt mai mici cu 5 lei la 12 urcări decât în sezonul 2016-2017, iar cele pentru turiștii copii, elevi, studenți mai mari cu un leu pentru o urcare/o coborâre.

Nu se vor mai emite abonamente valabile pentru întreg sezonul deoarece în iarna trecută nu au fost solicitări.

De asemenea, abonamentele de o zi și cele de două zile au fost transformate în puncte valabile 15 zile de la data emiterii cartelei, fără modificarea tarifului, asta pentru a evita problemele provocate de căderea curentului sau de apariția viscolului și închiderea, temporară, a pârtiei.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE