Miron Smarandache, deputat de Bacau din partea PP-DD, ii cere lui Varujan Vosganian, ministrul Economiei, sa ia masuri urgente pentru redresarea situatiei angajatilor RAFO Onesti si vrea sa stie daca nu sunt posibile concedieri colective.

“Managerii societatii RAFO Onesti au initiat o serie de analize a obiectivelor care sa conduca la modernizarea rafinariei cu costuri rezonabile, arata deputatul. Se au in vedere mai multe variante de proiecte ale caror costuri de implementare sa poata avea drept consecinta semnarea unui contract de obtinere a creditului necesar realizarii investitiilor.”

In paralel, salariatii societatii RAFO sunt ingrijorati de informatiile potrivit carora, in urmatoarea perioada, vor ramâne circa 80 din cei 400 de salariati existenti. Deputatul PP-DD ii cere ministrului Economiei sa se implice in respectarea drepturilor angajatilor si sa lamureasca situatia datoriilor RAFO.

PUBLICITATE

“Având in vedere interesul statului român in aceasta rafinarie, va intreb cu respect domnule ministru:
1. Exista posibilitatea concedierilor in bloc a salariatilor RAFO Onesti?
2. Cum se implica Ministerul pe care il conduceti in demersurile de realizare a unor parteneriate sau chiar de vânzare a societatii?
3. Care este situatia datoriilor Rafo catre statul român?
Solicit raspuns scris.”
Deputat PP-DD de Bacău, Miron Smarandache


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. care interes?….daca erau interesati sa faca ceva (si aveau ce) o faceau demult, de cativa ani si nu se ajungea la concedierea catorva mii de oameni…cei 400 sunt chiar ultimii ramasi….au nenorocit un oras intreg!!!

LĂSAȚI UN MESAJ