Apa potabila va fi sistata joi si vineri pe strada Milcov, din cauza lucrarilor de investitii derulate de Primaria Bacau si care prevad interconectarea unei conducte nou montata, cu diametrul de 60 cm, cu retelele existente din fonta, cu diametre de 30 si 40 cm.

Sistarea va fi pusa in practica in intervalul 21 iulie, ora 22 – 22 iulie, ora 14.

De oprire vor fi afectati inclusiv consumatorii din cartierul Izvoare si cei cuprinsi intre strazile Alecu Russo, Stadionului, Pictor Aman si Milcov, precum si consumatorii de pe strazile I.L.Caragiale, Banu Maracine si Crângului.

PUBLICITATE

Reprezentantii Companiei de Apa avertizeaza ca la reluarea programului de furnizare, in anumite zone sa apara apa tulbure la robinete. De asemenea, se recomanda consumatorilor din zonele afectate sa isi faca rezerve de apa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. dupa ce abia au asfaltat au stricat iar milcovu, ca abia acuma trebuie inclocuite nu stiu care conducte. o rusine de oras. vai de steaua noastra. acus ii vad pe la alte articole pe unii ca de fapt bacaul are nevoie de echipa de fotbal. asta e important de fapt, restu….

LĂSAȚI UN MESAJ