Anuntul ca actrita indiana Jiah Khan, de 25 de ani, s-a sinucis a venit ca un soc saptamana trecuta pentru milioane de fani din aceasta tara.

Jiah a fost gasita spanzurata de propria sa mama, chiar in apartamentul din Mumbai in care cele doua locuiau.

Se pare ca actrita suferea de depresie de mai mult timp, insa nimeni nu si-a imaginat ca starea sa este atat de serioasa. Lucrurile au luat insa o alta directie in momentul in care mama vedetei a declarat ca a gasit o scrisoare de adio, in care Jiah isi explica motivele care au impins-o la acest gest.

Potrivit acestui bilet de adio, de vina ar fi iubitul actritei, Suraj Pancholi, de 21 de ani. Acesta ar fi fortat-o pe actrita sa avorteze. Mai mult, se pare ca barbatul ar fi inselat-o in repetate randuri: “Ma simt distrusa. Nu mai am nimic de pierdut. Am pierdut deja totul. M-am pierdut in iubirea pentru tine, insa tu m-ai torturat in fiecare zi”, este doar o parte din mesajul lasat de Jiah inainte de a-si pune capat zilelor.

Aceste lucru a fost indeajuns pentru autoritati, care l-au arestat ieri pe Suraj Pancholi, sub acuzatia ca ar fi incurajat moartea actritei.

Jiah Khan a debutat in cinematografie in 2007, intr-un film alaturi de Amitabh Bachchan, si a jucat ulterior cu alti actori de renume de la Bollywood, precum Aamir Khan si Akshay Kumar.

Jiah Khan s-a nascut la New York si a crescut la Londra, dar a ales sa se mute la Mumbai pentru a-si construi o cariera la Bollywood. Moartea ei a socat industria filmului din India, multi dintre colegii ei de breasla exprimandu-si tristetea prin mesaje postate pe Twitter.

Jiah Khan a jucat in “Nishbd”, alaturi de Bachchan, si in thrillerul psihologic “Ghajini”, in care rolul masculin principal a fost jucat de Aamir Khan.

Ultimul ei film a fost comedia “Housefull” din anul 2010, in care a interpretat un rol secundar.

A aparut si intr-o reclama lansata de PETA, o organizatie care militeaza pentru respectarea drepturilor animalelor.

Sursa: www.stirileprotv.ro