In perioada Scoala Altfel, „Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, in ziua de 8 aprilie, la Colegiul National Catolic „Sf. Iosif” Bacau a fost efectuat un exercitiu de simulare in cazul producerii unui cutremur.

Dupa instruirea cadrelor didactice, urmata de instruirea elevilor, s-a trecut la efectuarea exercitiului de simulare a unui cutremur si evacuarea elevilor din incinta scolii. Elevii colegiului, coordonati de profesori, au efectuat exercitiul propus si au evacuat scoala in timp de 5 minute, in mod organizat, deplasându-se in ordinea claselor pe terenul de sport (locul de adunare al liceului).

La aceasta activitate au participat 360 elevi si 20 de cadre didactice. Locotenent Ionut Hincu, reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, a felicitat intregul liceu pentru buna coordonare si desfasurare a actiunii de simulare. (prof. Erica Mihaes)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ