Pe 29 iunie, când ii sarbatorim pe Sf. Apostoli Petru si Pavel, in Bacau e hram, iar daca e hram musai sa fie spectacole, multa veselie si un târg la care mesterii populari isi vor expune marfa.

La fel ca in anii trecuti, “Târgul de Sân’ Petru” va fi organizat in zona Salii Sportului. Vineri, sunt asteptati sa urce pe scena Alexandra Preser & Miruna Rotaru, Oltita Todârca si Nicu Chirita, Nicu Paleru si Eila.

Sâmbata, vor cânta si vor dansa “Boboceii de la Bacau” si Maria Salaru, “Moinesteanca”, trupele Thunder, Reed, Hyperion, Simona Nae si Kaira. Duminica vor fi prezenti la Hram – alaturi de “Scoala Stelutelor”, Seby Roman, Ambra etc. – Viorica Macovei, Glorya si Pavel Stratan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ