În condițiile în care CSM Târgoviște a luat trei puncte campioanei Alba Blaj, e putin probabil ca voleibalistele Științei sa mai poată prinde locul 3. Dar e greu de crezut că ele vor mai pierde locul 4. Sâmbătă, în primul meci acasă din play-off, studentele au demonstrat ca rămân „nașele” lui Dinamo, pe care au învins-o cu 3-1, spre satisfacția numeroșilor și entuziaștilor suporteri aflați în tribunele Sălii Sporturilor.

Deznodământul primelor două acte a fost unul în oglindă, mai întâi Știința și apoi Dinamo impunându-se la același scor, 25-20. Din actul al treilea, echipa lui Florin Grapă și-a reintrat în rolul de gazdă. După un categoric 25-16 în setul trei, Știința a revenit spectaculos în parțialul al patrulea, de la 8-14 la 14-14.

Dinamo a ținut pasul până la 22-22, băcauancele impunându-se cu 25-23 pe atacul Cristinei Cazacu și luând toate cele trei puncte. Știința: Zburova (Miclea), Rogojinaru, Cazacu, Faleș (Sipic), Otasevic, Perovic (I. Radu), Manu- libero (Albu-libero).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ