Trei persoane, bănuite că prin violență ar fi deposedat un bărbat de suma de 40 de lei, au fost reținute pentru 24 de ore și vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat de 27 de ani a sesizat la data de 2 martie a.c. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși cu privire la faptul că la data de 21 februarie a.c. a fost victim infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă asupra sa de un minor de 16 ani și doi bărbați de 33 de ani, toți din orașul Buhuși.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști în acestă cauză a rezultat că în noaptea de 21 februarie a.c., în timp ce se aflau pe spațiu public cei trei bănuiți ar fi agresat persoana vătămată și ar fi deposedat-o de suma de 40 de lei.

Faţă de cei 3 bănuiți s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Judecatoriei Buhuşi cu propunerea de arestare preventive.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ