La data de 26 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Balcani au fost sesizaţi de către un localnic de 37 ani, cu privire la dispariţia unei cabaline proprietate, din seara aceleaşi zile, din apropierea locuinţei sale.

În urma activităţilor specifice desfășurate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a lăsat nesupravegheată cabalina, fiind ulterior identificată pe un teren de pe raza comunei Balcani.

Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în valoare de 500 lei.

PUBLICITATE

Prevenirea furturilor de animale, poliţiştii recomandă:

• Supravegherea animalelor din gospodării şi de pe păşuni, atât pe timp de zi, cît şi pe timp de noapte;
• Asigurarea grajdurilor şi anexelor destinate animalelor, la plecarea de la domiciliu;
• Solicitarea unui minim de date persoanelor pe care le primiţi în gospodării sub diverse pretexte, în special cu intenţia de a achiziţiona animale;
• Neefectarea unor tranzacţii de animale fără documente legale sau prin înţelegeri verbale, riscând sancţionarea conform legii;
• Înregistrarea animalelor pentru a fi identificate în caz de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ