In piata buhuseana, in plina zi, T.T., din Poiana Negustorului, a injunghiat-o pe concubina sa, cea care-i daruise cinci prunci. Dupa nenorocitul gest, acesta a fugit.

Cauza gestului: gelozia. ,,Cutitul a patruns vreo 7-8 cm, ne-a spus dr. chirurg Mouhannad Toron, directorul spitalului buhusean. Pacienta a fost operata, este in afara de orice pericol acum. Lovitura a fost aplicata in zona hemitorace stânga.

Ea a avut noroc de faptul ca lama cutitului s-a dus oblic, intr-un strat de grasime, n-a penetrat abdomenul”. De teama ca nu cumva agresorul T.T. sa patrunda in spital, toata familia injunghiatei a stat de paza in zona spitalului.

PUBLICITATE

Fireste, au fost prezenti aici si mai multi politisti. Acestia l-au identificat pe infractor si ancheteaza cazul. (I.I.)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ