La data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 31 de ani, despre faptul că o persoană oferă spre vânzare în Bazarul Milcov, o bormaşină şi un flex, care i-au fost sustrase din garajul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat vânzătorul, un bărbat de 58 de ani, din Bacău care a recunoscut că a achiziționat, cu suma de 120 de lei, bunurile expuse la vânzare de la un tânăr.

Din verificări polițiștii au identificat tânărul în cauză, un bărbat de 32 de ani, care a recunoscut că a văndut cele două obiecte bărbatului de 58 de ani, dar că le-a achiziționat la rândul său de la doi tineri necunoscuți.

PUBLICITATE

Din investigaţiile efectuate polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase din garajul persoanei vătămate de doi tineri de 22 și 25 de ani, ambii din Bacău.

Obiectele sustrase au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii sfătuiesc cetățenii să conştientizeze faptul că în încercarea de a achiziţiona produse de provenienţă îndoielnică şi sub preţul pieţii de la persoane dubioase, pot rămâne şi fără bunurile respective, dacă acestea provin din comiterea unor infracţiuni, şi fără banii plătiţi pe ele. Eliminând cererea şi posibilitatea de a obţine venituri prin vânzarea bunurilor sustrase, ar putea dispărea tentaţia unor „meseriaşi” de a vă „vizita” autoturismul sau locuința . Nimeni nu sustrage un bun pe care nu îl poate vinde!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ