MedLife a inaugurat în Bacău prima clinică medicală sub brandul Sfânta Maria. Este situată în centrul orașului, pe Str. Nicolae Bălcescu Nr. 1, mezanin, se întinde pe o suprafață de 770 metri pătrați și cuprinde 16 cabinete de specialitate și un laborator de analize.

„Sfânta Maria”, al doilea brand de servicii medicale parte a Grupului MedLife, își propune să fie un punct de referință pentru cei care își doresc să beneficieze de servicii medicale private utilizând cardul de sănătate. În acest sens, din luna aprilie 2019 va încerca să intre în contractare cu CAS Bacău pentru o parte din cabinetele de specialitate pe care le pune la dispoziție.

În clinica Sfânta Maria sunt prezenți medici pentru următoarele cabinete de specialitate:
GINECOLOGIE, CARDIOLOGIE, DERMATOLOGIE, OFTALMOLOGIE, GASTROENTEROLOGIE, PSIHIATRIE, PNEUMOLOGIE, NEUROLOGIE, ORTOPEDIE, MEDICINĂ INTERNĂ, REUMATOLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, ORL, DIABET NUTRIȚIE ȘI BOLI METABOLICE, MEDICINA MUNCII, MEDICINĂ DE FAMILIE.

„TIMPUL” este o resursă din ce în ce mai limitată și din acest motiv noua clinică va permite pacienților să facă tot ce au nevoie într-un singur loc: analizele de laborator și consultațiile la medicii specialiști. Datorită dotărilor clinicii și experienței medicilor, aici se pot preveni și se pot trata cu succes un număr mare de afecțiuni și probleme de sănătate.

Management-ul acestei societăți a înțeles atât nevoile doctorilor, cât și pe cele ale pacienților, punându-le la dispoziție aparatură de ultimă generație. Unele din aceste aparaturi sunt: ecografele 4D și 5D, ekg-uri, spirometre, holtere ekg și de tensiune, osteodensitometru, colposcop etc.

Pe partea de laborator, clinica poate acoperi un număr de peste 1000 de analize medicale. Prețurile au fost fixate în așa fel încât oamenii din toate păturile sociale să-și poată permite servicii de calitate la cele mai înalte standarde. În acest moment se prezintă ca fiind cea mai completă clinică din oraș.

Poziția ei a fost aleasă foarte bine în centrul Bacăului, în felul acesta fiind foarte ușor de ajuns pentru oricine, din orice zonă s-ar afla. Colectivul de oameni care lucrează în această clinică a fost ales cu grijă, încercând pe această cale să ofere pacienților un grad crescut de profesionalism.

Pentru programări în această clinică, management-ul s-a gândit la absolut tot, punând la dispoziția oamenilor, pe lângă cele două numere de telefon, și o aplicație gratuită care poate fi descărcată pe orice smartphone: „Clinica Anima”. Cu ajutorul ei vă puteți programa la orice oră din zi și din noapte văzând în timp real locurile disponibile și alegând ora care vă avantajează.

În acest moment clinica funcționează de luni până vineri, începând cu ora 08:00 până la ora 20:00.

În prezent, sub brandul medical Sfânta Maria operează 10 clinici în București, Bacău și Măgurele, 10 laboratoare în București, Brașov, Brăila, Focșani, Tecuci, Târgu Jiu, Craiova și Măgurele, precum și peste 40 de puncte de recoltare.

Programările se pot face la numerele de telefon cu tarif normal: 0234.708899 / 021.9838 (call center ) sau direct din aplicația pentru smartphone „Clinica Anima”.