Agentia Nationala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau (CPECA), împreuna cu voluntarii si partenerii sai institutionali, au reusit sa transforme perioada de vara într-una cu provocari atractive, prevenire si informare în mediul rural, în familie, în comunitate, la concursuri sau în tabere tematice.

Astfel, din iulie si pâna in septembrie, specialistii CPECA au sustinut mai multe tipuri de actiuni, cum ar fi: 45 de ateliere de vacanta, 33 activitati de informare, prevenire a consumului de tutun, alcool si droguri si activitati de formare pentru voluntari în mediul rural (in localitatile Lipova, Colonesti, Vultureni, Stanisesti, Motoseni, Corbasca- Bacioiu si Gura Vaii), s.a.

„În perioada urmatoare, specialistii CPECA Bacau, alaturi de voluntarii antidrog si partenerii sai, îsi propun sa îmbunatateasca nivelul de eficienta în domeniul prevenirii consumului de droguri în mediul scolar, în comunitate si în familie, in acest sens urmând ca noi sa derulam nu mai putin de opt programe.

PUBLICITATE

Prin evaluarea nevoilor din comunitatile locale, informare actualizata, implicare din partea specialistilor si a tuturor celor care au contact cu tinerii si voluntariat de calitate, prevenirea consumului de droguri în comunitate, scoala si mai ales, în familie, va deveni una mai buna si mai eficienta pe termen mediu si lung”, a declarat Marta Butnaru, reprezentant CEPECA Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ