Începând de joi, 13 iulie, ştrandul Letea Bacău pune la dispoziţia băcăuanilor, şi nu numai, şezlonguri spre închieriere. Au fost achiziţionate 50 de şezlonguri, tariful de închiriere fiind de 7 lei pe zi.

Programul ştrandului Letea este zilnic, de la ora 09.00 la ora 19.00, iar tariful de intrare este neschimbat față de anul trecut: 3 lei pentru copii și 5 lei pentru adulți.

Ștrandul dispune de două bazine. Adâncimea bazinului mic este de 1 m, iar bazinul mare mare este adânc de 2,6 m. Apa este monitorizată în permanență, curațată si schimbată la cel puțin 3 zile.

PUBLICITATE

Ștrandul Letea dispune şi de un punct de prim ajutor cu voluntari de la Crucea Roșie Bacău, vestiare și dusuri, loc de joacă cu nisip.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Primaria Bacau a cumparat sezlonguri, dar o vana separata pt umplerea cu apa a bazinelor din strand nu face.
    Ne tot chinuie pe noi locatarii din zona de 13 ani si ne opreste apa pe timpul noptii si chiar ziua micsoreaza presiunea la apa in cartier.

  2. SEZLONGUL E SCUMP! MAI BINE RAMAN IN CONTINUARE LA SARATA BAI SI LA 10 LEI / ADULT SI 5 LEI COPIL AM SEZLONGURILE INCLUSE!DECI 25 LEI PE ZI DE LA ORA 8 LA ORA 20 , 2 ADULTI SI UN COPIL LA APA SARATA SI SULFUROASA PT.SANATATE SI MAI PUTIN RISC DE LUAT MICROBI DIN CAUZA CONTINUTULUI APEI….

LĂSAȚI UN MESAJ