15 iulie 2024
ContrasensSexul slab reactioneaza dur

Sexul slab reactioneaza dur

Linistea patriarhala a orasului de provincie a fost sparta acum câteva zile de un strigat de femeie. A urmat un strigat mai mult a mirare barbatesc si apoi, iar un strigat de femeie. Pe urma, o sirena de politie, niste usi de masina trântite si, apoi, linistea s-a asezat din nou.

In mod logic, intr-un oras in care violenta este un atribut eminamente masculin, o poveste cu o femeie care sare sa bata un barbat devine stire.Desi, probabil, daca s-ar face un recensamânt al violentei domestice, am constata ca lucrurile stau putin altfel. Acum câtiva ani, judetul Bacau se situa pe un loc fruntas in topul violentei domestice, insa ceea ce-l individualiza era faptul ca in disputele conjugale, femeile erau cele care dadeau tonul, iar barbatii erau victimele mai mult sau mai putin inocente.

Intrebarea care se pune având in vedere aceasta situatie este: femeile bacauane sunt, in general, mai hotarâte si, deci, mai violente, sau barbatii nostri sunt mai gentilomi si prefera sa se aleaga cu fetele zgâriate decât sa indrazneasca sa atinga sexul slab cu altceva decât cu o floare?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri