Masinile marca BMW sunt in continuare in topul preferintelor pentru automobile, acest lucru fiind cunoscut atat in Romania, cat si peste granite. BMW pune mare accent pe calitatea pieselor, atat cele oentru motor, cat si cele electrice sau electronice si nu in ultimul rand, pune pret pe siguranta pasagerilor, fiind cei mai interesati de acest aspect dintre toti producatorii de masini.

Cand vorbim de sisteme de siguranta, ne referim nu doar la airbag-uri care sunt intr-un numar mai mare decat la alte automobile, ci si la sistemele de franare, iar Bimmer Service va ofera garantia sigurantei automobilului dumneavoastra. Mai multe despre service-ul cu reparatii BMW Bucuresti gasiti aici.

Ce probleme pot fi solutionate in cadrul service-ului Bimmer Service Bucuresti?

– Verificare BMW – o simpla sau ampla verificare a automobilului este necesara, indiferent ca intampinati anumite probleme sau nu. Bimmer Service Bucuresti se asigura de faptul ca autoturismul poate fi utilizat in conditii maxime, fara niciun risc, indiferent ca aveti de parcurs drumuri mai lungi sau nu.
O echipa de oameni profesionisti va realiza acesta verificare care include inclusiv siguranta utilizarii automobilului in functie de anotimp, verificarea distributiei, a sistemelor de franare si nu numai.

– Reparatii BMW – ca orice autoturism, si masinile marca BMW pot intampina probleme sau necesitatea unor reparatii, iar service-ul nostru ofera garantia calitatii in ceea ce priveste repararea corecta a masinii dumneavoastra. Astfel ca, in cazul in care aveti nevoie de o inlocuire a distributiei, a unor supape, amortizoare sau orice alta reparatie, de masina dumneavoastra se vor ocupa oameni de specialitate, oameni profesionisti, oameni care pana in momentul de fata au reconditionat peste 80 de motoare.

– Actualizari BMW – Despre BMW se stie faptul ca sunt experti in ceea ce priveste partea electronica, dar si extrem de inovativi. BMW ofera posibilitatea unor imbunatatiri in cazul in care posesorii doresc acest lucru, iar in cardul service-ului Bimmer Service, acest lucru este posibili. Astfel ca, in cazul in care doriti sa aduceti imbunatatiri masinii dumneavoastra, precum un update CCC, o actualizare software, activare incalzire auxiliara, activare optiune TV si nu numai, Bimmer Service este specializat in acest segment de imbunatatiri si actualizari.

Bimmer Service Bucuresti ofera garantia calitatii, a unei lucrari de calitate cu piese originale. Cei care ne-au trecut pragul pana acum s-au aratat extrem de multumiti si continua sa apeleze la noi pentru orice problema intampina la masina.

Vino si tu in service-ul nostru si spune-ne parerea ta!

Bimmer Service Buucresti
Strada Brebenei, Nr.20, Sector 5, Bucuresti, 052415, Ro
Phone: 0214 230 087