Situata in comuna Traian, la doar 11 km de Bacau (aproximativ 10 minute cu masina), pensiunea „La Domeniu” vine cu o oferta de nerefuzat.

Serile de sâmbata, de la orele 20.30 sunt destinate distractiilor dansante cu muzica anilor ’80, ’90 dar si a altor genuri muzicale. Intrarea este doar 10 lei. Petrecerile au loc in cortul de ceremonii al pensiunii, situat intr-un cadru mirific, locatie ce poate gazdui si nunti, botezuri si alte evenimente importante din viata dvs.

Capacitatea cortului de ceremonii este de 200 de locuri, iar rezervarile se fac la telefon 0735.211.333. Detalii gasiti pe facebook, dar si pe siteul www.ladomeniu.ro.

„Pensiunea noastra ofera 7 camere de cazare la un standard ridicat. Oaspetii nostri se pot delecta cu sucuri si produse naturale din gospodaria proprie. Pentru iubitorii de petreceri la gratar in aer liber, punem la dispozitie contra sumei de 15 lei, accesul la terasa, o bucatarie complet utilata, gratare, totul intr-un cadru de poveste.”
Liviu Blaj, administrator pensiunea „La Domeniu”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ