Serena se bucura de un succes neasteptat, datorita reusitelor din ultima perioada a pieselor lansate. Cele mai recente single-uri “Persia ” si “ Jambalya ” se bucura de un succes international cucerind radiourile din Turcia, Polonia, Bulgaria si Albania .

“Muzica este magie, fara muzica, viata ar fi o greseala. Unii aleg sa o produca, altii o asculta. Eu am ales sa-mi dezvolt cea mai mare pasiune din ea. E minunat sa faci ceea ce iubesti cel mai mult, de aceea majoritatea timpului o petrec la studio. Povestea piesei ‘a mi lado’ este foarte interesanta si as vrea sa o impartasesc cu toata lumea.

Imi doream din tot sufletul o piesa cu ritmuri si influente latino, asa ca prietenii si colegii mei din studio mi-au sarit in ajutor imediat.

Flavius a inceput productia piesei, cu multa munca am ajuns la un rezultat care trebuia doar putin slefuit, Lucas Dario Molina Perez a scris versurile minunate ale piesei, construind un mesaj puternic si sensibil. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Lanoy Production pentru munca, ambitie si interesul acordat si multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in realizarea acestui single. Imi doresc din tot sufletul ca ‘a mi lado’ sa se bucure de aprecierea voastra, la fel cum ‘Cupidon’ colaborarea mea cu F. Charm a avut parte de asta.

Urmeaza proiecte noi si interesante care vor iesi la lumina in scurt timp”, declara Serena . Dupa succesul avut cu piesa ” Cupidon ” in colaborare cu F.Charm , Serena a lansat noul single ” A mi lado ”