Dupa modelul mult mai celebrilor colegi rusi si ucrainieni, cativa tineri din Bacau incearca senzatiile tari de catararea pe cladirile inalte din oras. Si nu oricum, pentru ca nu e nimic iesit din comun sa urci pe scari.

Pentru ca senzatiile sa fie maxime, trebuie experimentata o schema conform careia tanarul se prinde cu o mana de un element al acoperisului in vreme ce restul corpului atarna in gol.

Clipul de mai jos a fost filmat la hotelul Moldova.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. simplu ca buna ziua, am o intrebare: respectiva cladire se mai poate numi hotel? dupa cate vad e o relicva in buricul targului, multumiri tovarasului stavarake ca l-a distrus!

  2. Florine, e misto sa spui “contructie privata” uneia care a fost luata cu japca de la stat. Acum colcaie tara de “oameni de afaceri” care au luat cu japca de la stat imobile…

LĂSAȚI UN MESAJ