Municipiul Bacău, prin Direcţia Drumuri Publice, urmare a analizei efectuate la faţa locului, împreună cu reprezentanţii Serviciul Rutier al I.P.J. Bacău, şi a sesizărilor cetăţenilor, anunţă desființarea sensului unic rutier și finalizarea lucrărilor de amenajare a sensului rutier dublu de circulaţie pe tronsonul: intersecţie Aleea Vişinului- intersecţie Pictor Aman al străzii Miron Costin.

Până la acest moment, pe acest tronson de aproximativ 70 de metri lungime, al străzii Miron Costin conducătorii auto încălcau frecvent sensul unic de circulaţie, introducerea dublului sens fiind necesară pentru fluidizarea traficului în zonă.

„În acest sens am montat indicatoarele rutiere corespunzătoare, am executat marcajele rutiere şi pietonale adecvate. Rugăm riveranii şi pe ceilalţi conducători auto să respecte noile norme de circulaţie din zonă. În caz contrar vor suporta măsurile administrative dispuse de către agenţii Poliţiei Locale Bacău”, precizează viceprimarul Constantin Scripăţ.

Sensul dublu de circulaţie va contribui la fluidizarea traficului în zonă doar în condiţiile respectării indicatoarelor rutiere ce interzic parcarea autovehiculelor pe tronsonul: intersecţie Aleea Vişinului- intersecţie Pictor Aman al străzii Miron Costin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Interesant. Asadar, numerosi cetateni incalcau legea, iar autoritatile au decis ca domnii contraveninenti au dreptate. Ramane sa se legifereze furtul, violul si crima.

  2. Hoegel….. dupa care vine si apocalipsa!! Bea un pahar de apa si linisteste-te. Miron Costin ca si alte strazi din Bacau a devenit strada cu sens unic din lipsa spatiilor de parcare dar planurile pentru fluidizarea circulatiei riveranilor din Pictor Aman nu au fost luate in calcul, se vede ca DDP dupa 15 ani au admis o imbunatatire in trafic pentru cei 70m.
    Hoegel, in ceea ce priveste furtul, violul si crima, sesizeaza parlamentarul care l-au votat, poate te ajuta in sensul asta

  3. o masura excelenta pt circulatia rutiera in zona . am facut multe sesizari in ultimii ani in acest sens , dar trebuia sa apara o persoana pragmatica si competenta sa o puna in pratica. felicitari d-le scripat . acum ati dat de lucru si carcotasilor…felicitari si pt lucrarile efectuate in zona —-asfaltari si ridicari lacota a caminelor—

  4. M. Costin fiind cu sens unic , care este rostul bretelei de la Adriatica? Aici s-au facut si asfaltari , placari si amenajare spatiu verde dar vechea iesire spre Al cel Bun a ramas in picioare

  5. Eu sunt curios doar de un luctu. Avand in vedere ca pe acea strada erau parcate pe ambele parti masini, unde le vor parca acum? Cand va oferi primaria locuri de parcare? Intai la asta trebuia sa se gandeasca d-l scripat si abia apoi sa”fluidizeze” traficul

LĂSAȚI UN MESAJ